Akçakale'de uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, 102 gram esrar, 15 kök kenevir, 2 payp, uyuşturucu madde kullanımında kullanılan materyal ile ruhsatsız av tüfeği ve 21 kartuş ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.
23/08/2026 14:45 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:57 | Okunma Sayısı : 10 | Editor
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. Ekiplerin 19 Ağustos’ta yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen A.E. isimli şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.
Şüphelinin bulunduğu yerde yapılan aramalarda 102 gram esrar maddesi, 15 kök kenevir, 2 payp, 1 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan materyal, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 21 kartuş ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve diğer malzemelere el konulurken, A.E. hakkında adli işlemlere başlandığı bildirildi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum
Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.
2 yıl önceFenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak
Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.
2 yıl önceBruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek
Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.
2 yıl önce