Eski Vekil Halil Özşavlı'dan Hudut Karakoluna Anlamlı Ziyaret
AK Parti Şanlıurfa 27 Dönem milletvekili Prof. Dr. Halil Özşavlı, Şanlıurfa askeri ziyaret etti.
12/05/2026 15:38 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:59 | Okunma Sayısı : 31 | Editor
AK Parti Şanlıurfa 27 Dönem milletvekili Prof. Dr. Halil Özşavlı, Kilis Gölbaşı Hudut Karakolu’nda vatani görevini sürdüren Viranşehirli asker Mehmet Karakış’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Mehmet Karakış’ın babası Kemal Karakış ile Kışla Mahalle Muhtarı Sinan Güneş de yer aldı. Hudut hattında görev yapan askerlerle yakından ilgilenen Özşavlı, Mehmet Karakış ile sohbet ederek moral verdi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan baba Kemal Karakış, oğullarını görmek için karakola geldiklerini belirterek, “Bugün oğlumuz Mehmet’i ziyaret etmek için buraya geldik. Buraya geldiğimizi öğrenen Sayın Vekilimiz Halil Özşavlı bizi arayarak yanımıza geldi. Yoğun programına rağmen bizimle birlikte karakola gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Eski milletvekili Halil Özşavlı ise Viranşehirli vatandaşlarla bağlarının her zaman güçlü olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Viranşehirli hemşehrilerime kapımız da gönlümüz de her zaman açıktır. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız. Bugün hudut hattında vatan nöbeti tutan askerimizi ziyaret ettik. Moralinin yerinde olduğunu görmek bizleri mutlu etti. İnşallah görevini sağ salim tamamlayıp tez zamanda ailesine kavuşur.”
Sıcak ve samimi görüntülerin ortaya çıktığı ziyaret, asker Mehmet Karakış’a başarı ve hayırlı tezkereler dilekleriyle sona erdi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan mektup geldi. Polat Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup yazdı.
2 yıl önceKış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!
Mevsim değişikliği ile birlikte artış yaşanan hastalıkların başında öksürük geliyor. Her yaş grubunda sıkça görülen inatçı öksürüğün çaresi mümkün. İşte o yöntemler...
2 yıl önceFilipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi
Filipinler'de hükümet ve Filipinler Komünist Partisi, yıllardır süren çatışmaları sona erdirmek için görüşmelere yeniden başlamayı kabul etti.
2 yıl önce