Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okullarında Yüzme Kurslarıyla Yaz Dolu Dolu Geçiyor
Haliliye Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlediği ücretsiz yüzme kurslarıyla çocukları ve gençleri hem sporla buluşturuyor hem de yaz tatilini verimli geçirmelerine katkı sağlıyor.
30/06/2026 12:54 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:09 | Okunma Sayısı : 24 | Editor
Okulların tatile girmesiyle birlikte yoğun ilgi gören yüzme kurslarında çocuklar hem yüzme öğreniyor hem de sıcak yaz günlerinde güvenli bir ortamda serinleme imkânı buluyor. Akranlarıyla birlikte spor yapmanın ve tatilin keyfini çıkaran kursiyerler, kendilerine sunulan hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, erkek çocuklarına yönelik eğitimlerin pazartesi ve çarşamba, kız çocuklarına yönelik eğitimlerin ise salı ve perşembe günleri dört farklı seansta gerçekleştirildiği belirtildi. Cuma ve cumartesi günlerinde ise yetişkinlere yönelik yüzme eğitimleri veriliyor.
Öte yandan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ile Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde devam eden yüzme kurslarında çocuklar ve gençler, alanında uzman eğitmenlerden eğitim almaya devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ücretsiz yüzme kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların ilgili merkezlere başvurarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerini bildirdi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan mektup geldi. Polat Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup yazdı.
2 yıl önceKış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!
Mevsim değişikliği ile birlikte artış yaşanan hastalıkların başında öksürük geliyor. Her yaş grubunda sıkça görülen inatçı öksürüğün çaresi mümkün. İşte o yöntemler...
2 yıl önceFilipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi
Filipinler'de hükümet ve Filipinler Komünist Partisi, yıllardır süren çatışmaları sona erdirmek için görüşmelere yeniden başlamayı kabul etti.
2 yıl önce