Arama

Harran'da Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği

Harran Belediyesi tarafından gençlerin geleceğine katkı sunmak amacıyla açılan ücretsiz hazırlık kursları, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. Polis, bekçi ve astsubay olma hayali kuran gençler, belediyenin sağladığı eğitim desteği sayesinde hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

24/06/2026 10:34 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:52 | Okunma Sayısı : 19 | Editor


Harran'da Gençlere Ücretsiz Eğitim Desteği
Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde verilen ücretsiz hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, 33. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) mülakatlarında önemli başarılar elde etti.
Alanında uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara hazırlanan kursiyerlerden 19 öğrenci POMEM’i, 5 öğrenci ise ASEM’i kazanarak meslek hayallerini gerçeğe dönüştürdü.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, gençlerin elde ettiği başarıdan büyük gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Belediye olarak gençlerimizin eğitimine ve geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kültür ve Gençlik Merkezimizde açtığımız POMEM ve ASEM kurslarında eğitim gören öğrencilerimizin önemli bir başarı elde ederek polislik ve astsubaylık mesleklerine adım atmaları bizleri son derece mutlu etti. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, vatana hizmet yolunda sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum.”
POMEM’i kazanan öğrenciler; Ali Çiftçi, Halil Akay, İbrahim Çarboğa, İsmail Duran, Ömer Faruk Selman, İbrahim Yıldız, Ömer Kırkıl, Selahaddin Akmeşe, Hüseyin Karadeniz, Mehmet Ali Karadeniz, Abdüllatif Beyboğa, Fevzi Kocakaplan, Mehmet Balaban, İbrahim Arıktaş, İbrahim Çoban, Ali Alkan, Halil Aktı, Yusuf Işık ve Mustafa Öztürk oldu.
ASEM’i kazanan öğrenciler ise İbrahim Atlı, Hüseyin Atlı, Yusuf Bulut, Abdulbaki Kabul ve İsa Aka olarak açıklandı.
Harran Belediyesi tarafından sürdürülen ücretsiz hazırlık kurslarının, gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir rol oynadığı belirtilirken, kursların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği ifade edildi
 
 
 
 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

2 yıl önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

2 yıl önce
Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

2 yıl önce
Yorumlar