Arama

Şanlıurfa'da Eş Zamanlı Operasyon! Çok Sayıda Adrese Baskın

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Tefecilik Operasyonu yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

05/06/2026 13:51 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:55 | Okunma Sayısı : 20 | Editor


Şanlıurfa'da Eş Zamanlı Operasyon! Çok Sayıda Adrese Baskın

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Birecik ilçesinde tefecilik, yağma ve silah suçlarına yönelik düzenlenen geniş çaplı operasyonda şu ana kadar 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun sürdüğü bildirildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Birecik ilçesinde tefecilik, yağma ve silah suçlarına yönelik kapsamlı bir operasyon başlattı.
Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında çok sayıda adrese baskın düzenlendi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda şu ana kadar 16 kişi gözaltına alındı.
Emniyet ekiplerinin ilçedeki çeşitli adreslerde arama ve inceleme çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, operasyonun devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan mektup geldi. Polat Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup yazdı.

2 yıl önce
Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Mevsim değişikliği ile birlikte artış yaşanan hastalıkların başında öksürük geliyor. Her yaş grubunda sıkça görülen inatçı öksürüğün çaresi mümkün. İşte o yöntemler...

2 yıl önce
Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ve Filipinler Komünist Partisi, yıllardır süren çatışmaları sona erdirmek için görüşmelere yeniden başlamayı kabul etti.

2 yıl önce
Yorumlar