Arama

Şanlıurfa'da Gürdal Ve Yaygın Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’da Ramazan Gürdal ile Remziye Yaygın hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi. Genç çifttin kirveliğini Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Reşat Uzun üstlendi.

09/07/2026 08:44 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:06 | Okunma Sayısı : 95 | Editor


Şanlıurfa'da Gürdal Ve Yaygın Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’da İsmail Gürdal’ın oğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personeli Ramazan Gürdal ile Şeyhanlı aşireti mensubu Sinan Yaygın’ın kızı Remziye Yaygın, dualar eşliğinde hayatlarını birleştirdi.
SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAN DAVETLİLER KATILDI
Şanlıurfa özel Salonu’nda gerçekleştirilen mevlütlü düğüne,  Şanlıurfa MHP İl Başkanı Osman Mutlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Aldeniz, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Hartavioğlu, Karaköprü MHP İlçe Başkanı Murat Topal, Şanlıurfa CHP İl Başkan Yardımcısı Halil Barut, eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Otogar Müdürü Fuat Altun,  iş insanları Zeynel Milli, Mikdat Acemoğlu, Taner Gökhan, Nihat Çadırcı, Ahmet Dolap, İbrahim Salur, Salih Bakır, Ahmet Nesip Beyret, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Gürdal ve Yaygın ailelerinin yakınları katıldı. 

4-i6a4f35c447bab.jpgGenç çiftin mutluluğuna kalabalık davetli topluluğu şahitlik ederken, düğünün kirveliğini Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Reşat Uzun üstlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okunmasının ardından genç çift için dualar edildi.
Davetlilere Şanlıurfa Kebabı İkram Edildi

5-i6a4f35ee9db5c.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

2 yıl önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

2 yıl önce
Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

2 yıl önce
Yorumlar