Şanlıurfa'da Kan Donduran Aile Faciası: Önce Eşini Öldürdü, Ardından İntihar Etti
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Alanyurt Mahallesi'nde meydana gelen aile faciası, bölgeyi yasa boğdu.
31/07/2026 17:20 | Son Güncelleme : 17/10/2026 04:00 | Okunma Sayısı : 93 | Editor
İddiaya göre, eşler arasında çıkan tartışma, silahlı saldırıyla sonuçlandı.
Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki Müslüm Bulut ile 35 yaşındaki eşi Aysel Bulut arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Müslüm Bulut, yanında bulunan tabancayla eşi Aysel Bulut'a ateş etti. Ağır yaralanan kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
İddiaya göre eşini vurduktan sonra aynı silahı kendisine çeviren Müslüm Bulut, tetiği çekerek yaşamına son verdi.
Mahalleden yükselen silah sesleri üzerine vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Aysel Bulut ile Müslüm Bulut'un hayatını kaybettiği belirlendi.
Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazeleri otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayın çıkış nedeninin tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum
Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.
2 yıl önceFenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak
Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.
2 yıl önceBruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek
Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.
2 yıl önce