Şanlıurfa'da Kanlı Arazi Kavgası! Aranan Baba ve Oğlu Yakalandı
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölmesinin ardından zanlı olarak aranan baba ve oğlu jandarma ekiplerince yakalandı.
07/07/2026 09:51 | Son Güncelleme : 17/10/2026 03:58 | Okunma Sayısı : 13 | Editor
Olay, dün Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi, kırsal Aslanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma, silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü.
Kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Mehmet Cihat Özağaçhanlı, yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Sağlıkçıların kontrolünde, Özağaçhanlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Mehmet Cihat Özağaçhanlı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan cinayet şüphelileri baba E.Ö. ile oğlu B.Ö.’nün yakalanması için ekipler harekete geçti.
Yürütülen detaylı çalışmalar sonucunda şüpheliler baba ve oğlunun saklandığı adres belirlendi.
JASAT ekiplerince adrese düzenlenen operasyonda E.Ö. ile oğlu B.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum
Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.
2 yıl önceFenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak
Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.
2 yıl önceBruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek
Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.
2 yıl önce