Arama

Şanlıurfa'da Korkutan Olay! Sulama Kanalında Çocuk Aranıyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde sulama kanalına giren iki çocuktan biri bir süre sonra suda gözden kayboldu.

07/09/2026 16:28 | Son Güncelleme : 17/10/2026 01:57 | Okunma Sayısı : 13 | Editor


Şanlıurfa'da Korkutan Olay! Sulama Kanalında Çocuk Aranıyor

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Aşağıhamadan Kurucuk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimlikleri ve yaşları belirlenemeyen iki çocuk, sulama kanalına girdi.
Çocukların bir süre kanalda yüzdüğü sırada, çocuklardan biri suda gözden kayboldu. Çocuğun kaybolduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbarın ardından olay yerine jandarma ekipleri ile su altı polisleri yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, kayıp çocuğun bulunması için sulama kanalında arama çalışması başlattı.
Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemlerini sürdürürken, su altı polislerinin kanal içerisindeki arama faaliyetleri devam ediyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Dilan'dan mektup var! Dilan Polat, Gazeteci İsmail Saymaz'a neler yazdı neler...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan mektup geldi. Polat Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup yazdı.

2 yıl önce
Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Kış hastalıkları, geçmeyen öksürük... Baş etmek için bu yöntemi deneyin!

Mevsim değişikliği ile birlikte artış yaşanan hastalıkların başında öksürük geliyor. Her yaş grubunda sıkça görülen inatçı öksürüğün çaresi mümkün. İşte o yöntemler...

2 yıl önce
Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ile Komünist parti, yıllardır süren çatışmaları bitirdi

Filipinler'de hükümet ve Filipinler Komünist Partisi, yıllardır süren çatışmaları sona erdirmek için görüşmelere yeniden başlamayı kabul etti.

2 yıl önce
Yorumlar