Arama

TBMM Komisyonu Siverek’te saldırının yapıldığı okul müdürünü dinledi

TBMM Araştırma Komisyonu, Siverek ilçesinde saldırının yapıldığı okulun müdürünü dinledi.

16/06/2026 08:30 | Son Güncelleme : 17/10/2026 04:00 | Okunma Sayısı : 14 | Editor


TBMM Komisyonu Siverek’te saldırının yapıldığı okul müdürünü dinledi

Şanlıurfa Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırılarının ardından kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Araştırma Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. Dün Şanlıurfa’ya gelen komisyon üyeleri saldırının gerçekleştiği Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Kıran’ın sunumunu dinledi.  

Siverek Kaymakamlığında yapılan sunumla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, “Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul olayları ile dijital risklerin araştırılması amacıyla kurulan Araştırma Komisyonu olarak, programımızın 4. gününde Siverek'te inceleme ve değerlendirmelerde bulunuyoruz.

Bu kapsamda, ilçe kurum müdürleri ile olayın yaşandığı Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürünün sunumlarını dinleyerek konuya ilişkin değerlendirmeler gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Fernando Muslera: Kariyerimle gurur duyuyorum

Galatasaray'ın simge isimlerinden biri olan Fernando Muslera, Manchester United maçı öncesinde konuştu. Uruguaylı eldiven, "Kariyerimle gurur duyuyorum" dedi.

2 yıl önce
Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay gönderme: Ezberlediğiniz sezonlar gibi olmayacak

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci, Galatasaray Kulübü'ne gönderme yaptı ve sarı-lacivertli taraftarlara şampiyonluk için birliktelik çağrısı yaptı.

2 yıl önce
Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Bruno Fernandes: Tek hedefimiz Galatasaray'ı yenmek

Manchester United'ın Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

2 yıl önce
Yorumlar